Hatar telefonköer!

Sitter i telefonkö, vilket jag gjort senaste 20 minuterna... "din plats i kön är nummer två Tack för att du väntar"

Jävla as!

 

Har massor jag tänkt göra idag så jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Våra fönster måste tvättas och idag är det bra väder för det, sen hade jag tänkt simma idag,sen har jag tvätttid mellan 11-15 och vår klädkammare borde städas. Sen måste jag ju äta nån gång idag också.

Älsklingen min är i Karlstad för att han har massa att göra med sitt projektarbete (Wie!Jag är nummer ett i kön). Jag är så solt över honom! Han går in för skolan och klarar den utmärkt. Min duktige gubbe.

Däremot är det så tråkigt när han inte är hemma,det är så tyst och allt är mycket jobbigare att ta sig för.

 

Nej, nu måste jag ringa Susan och kila ner till tvättstugan!

 

Hugs


There is always a beginning,this is my beginning

Tja, så hamnade man i bloggträsket. Eller.. jag har ju varit här förr. Men då hette det inte "blogg" som det så trendigt gör nuförtiden. Precis som andra ord jag tycker tillhör den kategorin. Som "utbränd" osv.

Anyways. Jag skrev dagboksinlägg förr, tusentals, på communityn. Fast det var av helt annan karaktär så jag vill börja om. Nu när allt i mitt liv är omstartat så varför inte det här..
Jag är ju nygift och allt..
Dessutom vill jag börja om på nytt med träningen också. Kan inte fatta att jag tidigare vägt runt en 50 kilo. Nu är jag 20 kilo större... Det slog mig idag när jag såg på filmer från våran danslektion på skolan. Hur jag ser ut?!

Jag försöker acceptera mig själv.. Jag vet att det hade kunnat vara så mycket värre, men att tycka om sig själv är något jag inte riktigt klarat av än.
Men jag jobbar på det ;)

Nu tror jag att det blir dags att sova snart, fast gubben min ser ju på champions league så det blir väll längta efter dom där öronpropparna jag aldrig kommer ihåg att köpa igen.

Nighty

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0