Gud hjälpe mig...

Hi Sara,

Thanks for informing us. I just spoke to my parents, and they had also noticed that Pia was slower than usual. They also wondered how she should live on another winter. They've visited Pia several times last week, and they will say hi to her tomorrow morning just before they drive home to Holland again. Unfortunately they did not have the time to visit you, but they will next time they come.

L and I will have to discuss this a bit, but I think that we'll come to the same conclusion you did. Thanx for bringing this up so early. It is hard to immagine how Pia is doing when you don't see her. It is sad news, but I do not want her to suffer. We'll talk to you soon, but because L is on the other side of the world, it might take a few days. Take care, I hope you are all well?

XXA

Vackra Madame


I follow your lead


Mitt hjärtas fröjd och glädje


The river flows in you

Idag skickade  jag ett mail till Madames ägare.
Det har förstört min dag.
Pia har ont.
Men å andra sidan har hon inte ätit Glukosamin på snart en månad för att det var slut. Fast dom hade beställt in nytt och mamma var nere och köpte förra veckan. Så snart kanske det sätter igång igen. Hon vägrar ju äta nyponpulvret nu för tiden. Jag tror att det blir en stark smak av det. För hon glufsar i sig som Sölfia alltid gör annars om det inte är nått nyponpulver i. Dumhäst! Det vore ju så bra om hon åt det...

Verkligheten växer på mig. Jag vill inte att sommaren ska börja, för finns det en början finns det ett slut. Och i det slutet fortsätter mitt liv utan henne.
Det är en surrealistisk verklighet jag inte kan förstå.

memories seep from my veins...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars är allt som vanligt
Superunderbart att träffa farmor och farfar!
Ett ställe där tiden står stilla, minnen som överumplar och helar själen.
Samma dofter som alltid, kattungar, hundar, hästar och andra djur överallt som vanligt. Fullt med barn och farfars trädgård rågad med blommor, örter och rabarber.
Men det är alltid något blandade känslor för andra i min släkt. Stor släkt, stor variation av människor.

Sen totalt underbart att få träffa syskonbarnen och systrarna där nere igen! Det fyller på mina batterier!
Men jag måste i hårdbantning nu efter att ha bott hos syster 1, hon lagar ljuvliga saker... men fyllda av mindre hälsosamma ingredienser om vi säger så. Men ÅH så gott!

Måste skryta lite då, min ena underbara systerdotter har lyckats att på gehör tagit ut tonerna och spelar nu de här på piano, så duktig!

http://www.youtube.com/watch?v=4PZb0Ecl1Sw&playnext_from=TL&videos=BF5tc8jQ2Y4
http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM

Jag försöker verkligen ta mig ur skolan, men det är inte lätt. Var tog all lust vägen.. och när jag skrev tentan kände jag en stund då jag läste en fråga "ska jag veta svaret på det här?"
Det var bara helt blankt i huvudet. Fick läsa om i böckerna och alla anteckningar.
Inte kul! Inte roligt!
Men hemtentan ska snart lämnas in, sen har jag bara en examination kvar.

På fredag ska jag flytta hästarna till sommarbetet. Det ska bli bra. Jag rider först Pilo och sen ska jag köra dit Pia.
Tack och lov får jag hjälp av en väninna för det måste ju filmas!
Första gången de går på bete ihop. Förhoppningsvis hela sommaren, men det tvivlar jag på. Men jag kan ju alltid önska att de inte hämtar henne i sommar. Jag hade velat se de gå ihop så länge det går.
Mitt hjärtas fröjd och glädje.



Lycka är att dela en saltsten ihop?

In the arms of an angel

Jag går ned på mina knän
Som jag gör då och då, jag kommer tillbaka, men just nu är det svart igen
Allt är bra egentligen, allt är fantastiskt. På torsdag ska jag med goaste tjejerna i Karlstad och springa (läs GÅ) Vårruset. Det ska bli så kul!
Hästarna ska snart på bete coh då ska vi röja upp hagen en del och så om.
Allt är så bra det kan vara mellan mig och älsking, han stöttar och hejar på mig.
Säsongen har börjat på Glaskogen igen och ser ut som en stark sommar i år igen. Älskar lugnet och skogen där. Turisterna är nästan idel glada och det är alltid kul med de som bor där som alltid hälsar en glatt tillbaka för en ny sommar.

Ändå är något tungt över hjärtat... Är det oro över henne? Vanmakt över världen? Tyngden av skolan? Sorgen av min förlorade mormor som fortfarande inte läkt? Eller bara hålet i magen som växer då jag tänker på Pia?

So tell me you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There a possibility I wouldn't know


Jag var på gården i lördags och det högg i hjärtat då jag såg min fina Madame. Hon var så vacker, hon har nu bara sommarpäls och den glänste som sammet. Alldeless kolsvart och blank och hennes lång man fladdrade. Hon gnäggade dovt som hon alltid gör när jag hälsade på henne. Hennes gnäggningar känns mer än dom hörs. Det är svårt att förklara, men det låter lite som "höhöhö". Hon är så genomgod, mitt vackra, kloka, lilla sto.
Men hon hade ont i lördags. Hon gick så försiktigt och haltade lätt på sitt onda framben.
Det känns som tusen nålar i hjärtat när jag ser henne ha ont!
Däremot har hon inte fått glukosamin på någon månad nu för det var slut. Jag hoppas det kan lätta då hon får det igen. Sen så har vi äntligen fått Hibiscrub nu så nu fasen ska muggen bort!

Nej allt är bra.
Jag mår bra, det är bara lite mycket just nu.

Nu ska jag gå och gråta lite.

Hästhelg!

Jag bara älskar min hobby och därför var det såååå kul idag att vara funktionär på träningstävlingen idag! Jag blir bara så sugen själv på att tävla, däremot har jag ju alltid önskat att tävla i pleasure, men jag tror inte Pilo kommer att kunna, han är för pigg helt enkelt. Och som domaren sa... "den häst jag kan sätta upp mitt barnbarn på kommer att vinna". Min systerdotter som är ryttare är jag fortfarande harig för att låta galoppera med Pilo. Han har så mycket motor och vilja fast han är snäll. 
Trail däremot, me wantie! Det är ju så kul! Både att se på och rida. Trail är den grenen där man ska rida över en träbro, öppna grind, galoppera och trava över bommar och rida serpentiner mm, mm. 
Alla var så fina och alla hästar var så duktiga. Däremot undrar jag hur alla ridhus alltid  är fryshus! Till och med pingviner skulle frysa i ridhus. Jag är övertygad om det.

Imorn ska jag kolla upp hagar med Helena till hästarnas sommarbete. Hoppas, hoppas att det inte regnar!

Picasso! Var ska jag börja... jag tål inte människan. När jag är hemma i Årjäng ser jag på det mamma och pappa ser på mest. Idag blev det körslaget.
Moreus mot Picasso.
Jag såg Picassomänniskan i ca 10 min sen kom jag fram till att jag orkar inte se henne mer. Hur falsk och fjompig får man bli? Gråta vid varannan sekund och enbart göra saker för att få flest röster. BLAJ!
Jag var med i Djurens Rätt själv en gång, men jag gick ut, för jag fick känslan av att var man inte vegan och sorterade sitt egen skit till och med så var man usel. Dessutom tyckte jag aldrig att de såg till hela bilden med ALLA djur och deras bild i miljön.
Nej, tacka vet jag WWF! Ja, jag är fadder, både till "en isbjörn" och "en panda".
Dessutom slaktade hon en Nightwishlåt. Det kommer jag aldrig förlåta henne.
Så.... nu har jag gjort mig av med lite aggression. Det var bara tillfälligt och jag satt ju här så nu bara skrev jag.

I skolan går det framåt. Fast det är jobbigt, och jag har nu ungefär en uppgift per vecka + att läsa böcker osv.
Men men... bara några veckor kvar.

RSS 2.0