Press och stress

Jag hatar facebook just nu.
Det hjälper inte självförtroendet när man ser alla som fått VG på en uppgift när man själv får tillbaka den och med den massa dumma ord som säger att jag måste göra om min analys.

Sen tycker jag inte om Lycknis.
Jag har beställt två böcker jag måste ha för att vi ska ha läst i de till nästa vecka, men jag får väll sätta mig i referensbiblioteket som vanligt. För på biblioteket i stan är det ju omöjligt att få tag i böcker.

Alla uppgifter ligger över mig som en dimma just nu, det kändes bra för några dar sen, tills jag fick tillbaka den där sabla uppgiften!
Nu ser jag bara allt jag måste göra.
Ringde syster 2 och hon peppade mig att sätta upp delmål och bara se delmålen tills jag betat av mina uppgifter bit för bit.
Det har hjälpt idag för jag fick en del gjort på uppgiften som ska tillbaka. Däremot är jag ju supernervös nu för att skicka in ifall jag får tillbaka den igen!
Det är en uppgift från delkurs 1 och nu går jag delkurs 2.
Jag vill inte ha något hängandes efter mig!
Det är illa nog att jag inte gjort något åt den där förbenade boken än..

Allt detta gör att jag firar min lediga dag med migrän...
Älskling skriker att jag ska sova, vila och försöka äta. Men min matlust är obefintlig. Två smörgåsar, en mugg te, en apelsin och ett päron är allt jag orkat få i mig. Försökte äta en skorpa, men den kom upp... efter det gav jag upp att äta.

Jag har tagit två Eeze, men jag känner knappt av att de verkat... jag kan ju inte ta en tredje...

Jag är bara så rädd att misslyckas, att inte hänga med och att bli efter och utanför.
Nej, nu måste jag gå från datorn, orkat inte med skenet..

Lerlocks

Det är precis vad Pias man består av. En härlig röra av "lerlocks", dreadlocks fast bara en härva av
mantester i lera. Morr!
Tar en bra lång stund att få ren hästarna.
Båda ser ut som gummistövlars! ;)
Pilo har blivit smalare nu när all vinterpäls snart ramlat av, tänk om det var lika lätt för en annan...

Syster 3 m familj är här och det är jättemysigt. Vi var och bowlade idag. Jag lyckades göra en serie som varit min bästa nånsin. 138 p woho!
Stora syster gjorde mat idag och det var SÅ himmelskt gott! Nu ska svågern göra friterade bananer vi ska äta med vaniljglass och lönnsirap. Mmmmmmmm!
Jag måste nog gå upp och ner för backen flera gången om imorn med hästarna.
Än bättre vore om jag får tid till att köra ut imorn, men jag tror nog det.

Hittat fler barnböcker som ska analyseras, jag tycker det är jättekul. Kanske mest för att jag blir så nostalgisk när jag ser dom. Ska hämta några på biblioteket imorn när jag kommer till stan.
Men nu ska jag snart ta och äta så ses en annan gång

Glad påsk!

1'e April igår.
Och jag kunde inte låta bli att luras lite
Jag ringde syster 1 och 2 och sa att jag var för trött på skolan och att inte ha pengar osv så jag skulle hoppa av!
Dom vet ju hur mycket jag klagat över senaste kursen och nu när vi fått så mycket uppgifter i den nya så dom köpte det lätt. Men dom tyckte inte det var hälften så kul som jag, wonder why ;)

Jobbade igår igen på A-skolan. Jag var där förra veckan i en tvåa i ca 4h, sen hade jag en trea idag. När jag gick upp till klassen så var det flera barn som stannade och pekade med förvånad min
"Men! Det är ju DU!"
Då jag kände igen dom så skrattade jag och hälsade och fick sen höra
"Ska du vara hos oss idag? Ska du det?"
Det värmde så ihjärtat! Underbara barn!
Det gör verkligen att jag vill sätta mig och köra slut på den här kursen! Det påminner mig om varför jag traglar med uppgifter hit och dit.
Det var nog bland det bästa att jag kom med i bemanningscentralen, det är hemskt att gå kurser utan praktik!

Påsk nu! Lite ledigt.
Tyvärr så har jag smittat älskling, och han är verkligen sjuk, han hostar nätterna igenom och eftersom han är så förkyld så snarkar han så huset kommer få permanenta skador snart!
Idag ska jag äta gott och mysa med mina muskeums (Muskeums kommer ifrån att mobilen inte kunde stava till musketör) Ida och Stina! Det kommer bli SÅ skönt att få träffa dom igen.
Sen kommer syster 3 till gården idag! Syster 1 är redan där.
Vi ska till älskings föräldrar imorn, men mina på söndag! Jag tycker det är så skönt att bara få vara familjen.
Kanske är det för att jag så sällan varit med om det.
Då jag var 5-6 så flyttade jag och mamma upp till värmland för att mormor hade cancer och kunde inte ta hand om gården eller sig själv. Pappa stannade kvar i Norrköping med mina systrar.
Så jag har inte många minnen av att mina systrar, jag och mamma och pappa har varit ihop som en familj.
Sedan de fick sina familjer har vi setts allihop två gånger. Syster 1's bröllop, sedan mormors begravning.

Usch, nu kom jag att tänka på mormor igen. Det gör fortfarande ont. Det är som ett sår som man har fått en sårskorpa på, varje gång man är där och petar så börjar det blöda igen.
Ibland så tänker jag inte på det alls och försöker att ringa, det är ju bara det att mamma har tagit över gårdens gamla nummer till sig. Vilket gör att nummret fungerar, men det går till mamma och pappa. Så jag blir alltid lika förvånad då de svarar och inte får höra 2-5. Det hör jag bara i huvudet när jag vill.
Till alla skoluppgifter då vi ska höra med våra far och morföräldrar har ju jag alltid pratat med mormor, nu senaste började jag nästan gråta då jag tänkte på att jag inte kan det.
Hon var en så stor del av mitt liv. Åh, det är så mycket som har hänt som jag vill berätta för henne!

Det här var ju inte meningen att bli en tråkig uppdatering.

Livet är bra!
Jag är ju i samma studiegrupp som Solsara nu! Och det har lyft min studielust 100%! Nu kör vi!
Sen är det vååååår!
Och jag ska sätta igång Pilo igen... Så fort jag törs =P Han kommer flyga fram bara han känner mina ben mot sidorna! Jag tänker så att jag först ska ut och köra med honom i en vecka eller så.. så får han rusa av sig med kärran istället. Så får han dra och kämpa lite med. Helst hade jag velat sätta ett timmerlass bakom honom och köra till Karlstad (eller Haparanda).
Men hans energi är också nånting jag älskar med honom, när vi sammarbetar är det något fantastiskt att känna all hans råa energi bli till en dans under mig. Åh, jag är så ridtokig så det finns inte!

Nej! Nu är det dags att göra dagens gärningar!

Glad påsk alla ni som läser ;)

RSS 2.0