1 av 5!

Jag har klarat en inlämningsuppgift!Den första!

StatusGodkänd
Bedömd avMia-Marie Sternudd-Groth
Kommentar

 

Sara!

Det är spännande att ta del av din berättelse, där du använder dig av flera filmklipp för att förtydliga ditt resonemang. Du har gett ett personligt svar och använt dig av  erfarenheter från kursen och litteratur. Tyvärr blir det inte så fördjupat svar, om jag inte hade varit insatt i vad drama är hade jag inte blivit så mycket klokare av din förklaring. På så vis är den lite tunn. Filmklippet "frozen moment" finns på youtube och sätter fokus på deltagarkulturen. På 1970-talet använde sig Augusto Boal av "osynlig teater" där skådespelare iscensatte situationer på offentliga platser för att påverka människors politiska värderingar- få dem at tänka till.  Kanske kan man se Frozen moment som 2000-talets replik på osynlig teater??? en fundering bara.

mvh

Mia-Marie



Det känns så skönt att ha det avklarat så jag inte behöver tänka på det mer, behöver lägga fokus på dom nya uppgifterna som vi har parallellt med varandra.

Har en i dans, en i musik/drama och en essä. Sen även ett arbete att skriva om min tid på praktiken nu. Det känns lite tufft att skriva på så mycket samtidigt. Det är lätt att blanda ihop all litteratur osv, men det ska nog fixa sig.
Jag bryr mig inte om att få högsta betyg i skolan. Bara jag blir en bra pedagog med förståelse för barn är jag glad.

Imorgon är det dags att pressa hö hos mamma och pappa så jag ska ta att få lite sömn, men innan dess vika tvätt... Hela sängen är fylld med tvätt från förra veckan som han inte hunnit vika på en hel vecka. Han måste verkligen haft fullt upp med skolan för att inte hunnit med en halvtimmes arbete.. men men. Vill man få nått gjort får man göra det själv?

Gonatt och krams

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0