Vill enbart sova

Igår igen så höll Pilo på att stanna när vi skulle ut. Jag tror vi red 5km.. om ens det. Han stannade fyra gånger... Så står han där sedan... Om jag bara förstod var som var fel! Jag hoppade av efter ett tag och så står han bara där och ser på mig med sina underbara bruna ögon. Jag fick honom till att gå efter lite trixande.. Och då när jag sedan hoppar upp är han lika het och pigg framåt som alltid. Som om inget har hänt. Nu har jag ridit bettlöst senaste månaden... Så jag förstår inte
Men jag har pratat med Pias gamla ägare och hon ska komma och titta på hans tänder...
När han höll på såhär i somras hade jag vet ute och hon gick igenom honom, tänder, böjprov, rubbet. Men hon kunde inte hitta något.
Jag blir så rädd.. och jag känner mig som världens hemskaste hästägare.
Han håller aldrig på så när vi är ute och kör.
Sen tycker jag att jag varierar. Longerar, markträning, rider, kör och tar promenader eller bara gosar i stallet.
Men.. nånting är ju fel.
Eller så har han bara det som hyss, men isåfall är det fortfarande något fel i våran kommunikation. Varför vill han inte följa mig? Varför är jag ingen bra ledare?

När vi kommit hem så red jag ut på ena gärdet och travade i volter och det gick bra så då avbröt jag där... Kan inte ställa in honom i stallet utan att haft ett bra avslut.
Jag längtar efter clinicen den 28'e. Då kanske jag får svar på en del frågor och så får jag träffa Astrid igen! Min underbara ridlärare! Utan henne vet jag inte hur jag skulle ha orkat med Pilo, för vi har haft varit en stökig resa. Min envisa knäpphäst och jag =) Han är så underbar... Haha. jag kommer ihåg vad Monty Roberts sa på ena clinicen jag var på.

"All horses have their nauhty behavior, but still the owner will say "Its the best horse in the world!" How many people get
that respons? Do you say the same about your partners?"


Det ligger en del i det... Pilo kan göra det mesta, men han är ändå den bästa. Även om jag inte tolererar vissa beteenden så är han ju sig själv. Han är aldrig elak. Bara ute efter uppmärksamhet eller uttråkad.

Nå, nog om honom. Skolan och livet fortsätter.
Har en bok jag måste läsa igenom och skriva om idag. Usch! Vill inte!
Sen är det massa räkningar jag ligger efter med. Ännu värre det... Pengarna räcker inte till.. Jag avskyr det! Det är det enda som kan få mig att längta efter ett heltidsjobb. Jag var rik då.
Men nu ska jag ut med soporna och gå och handla. Sen måste jag börja läsa och fixa skolarbetet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0